top of page
JDijkstra.JPG

Hi,

 

Mijn naam is Jonne Dijkstra, in juli 2020 ben ik afgestudeerd als Allround Creative aan Academie Artemis te Amsterdam. Ik ben een enorme doorzetter en de huidige Covid-pandemie houd me dan ook niet onder de duim. Momenteel werk ik in de horeca, retail, het onderwijs en run ik ook nog als creatief zzp'er. Zoals je waarschijnlijk begrijpt, stil zitten kan ik niet. 

In mijn werk focus ik mij op sociale ontwikkelingen en vraagstukken, zoals duurzaamheid en ambacht. Door grondig en breed onderzoek vertaal ik deze, soms zware onderwerpen, naar utopische cross-mediale concepten en producten. Naar aanleiding van mij Casestudie werk ik dan nu ook als inval-vakdocent op diverse basisscholen in midden Nederland. Hier geef ik les in de basis van borduren.

 

In mijn vrije tijd ga ik hier ook mee verder en ben ik bezig met het creëren van mijn eigen moderne vertaling van handwerktechnieken, zoals breien, borduren en haken. Het plezier wat ik hieraan beleef verwerk ik dan ook ik mijn (digitale)werk, zoals in mijn afstudeerproject pRepair. 

 

Wil je meer weten over mij? Voel je vrij om contact op te nemen. 

 

Tot ziens en veel lees en kijk plezier. 

 

Jonne Dijkstra

bottom of page